Doorgaan naar content

Praktische informatie

We starten en finishen bij de zij-ingang van de Marciaborg. Je kunt je startkaarten op dinsdag 9 juli 2024 ophalen tussen 18.15 en 18.30 uur. Neem hiervoor je bevestigingsmail mee. Kleuters die één dag meelopen kunnen op hun wandeldag de startkaart ophalen. Op de startkaarten krijg je dagelijks een knipje voor de start en een knipje voor de finish. De kaarten hou je gedurende de week zelf bij je. Op vrijdag is de finish bij Grandcafé De Hoek. Hier zal ook de feestelijke huldiging plaatsvinden.

Start niet voor 18.30 uur en loop zoveel mogelijk in één stoet. Dit geeft de verkeersregelaars de kans om op de juiste momenten de juiste posten te bemensen.

De kosten

We proberen deelname zo toegankelijk mogelijk te houden. Het is gelukt om dit jaar de prijzen niet te verhogen. Wel geldt er nu voor alle deelnemers dezelfde prijs. Of je nu voor een 1 of alle 4 de avonden komt wandelen. Kleine kinderen die voor een dagmedaille gaan zijn natuurlijk wel alle avonden welkom.

Kosten
Deelname 4 dagen € 6,00
Deelname dagmedaille € 6,00
Begeleider € 0,00
Transactiekosten € 0,36

De wandeling

We zetten de route iedere dag op de website, zodat je hem kunt downloaden of uitprinten. Het is belangrijk om op de route te blijven en waar mogelijk op de stoep te lopen. Je volgt de instructies van de verkeersregelaars. Er lopen dagelijks tochtleiders mee (in een geel hesje). Tijdens de wandeling hou je je afval zelf bij je. Wij hebben desgewenst afvalzakken beschikbaar. Sommige routes lopen over percelen van lokale boerenbedrijven. Ze stellen hun land eenmalig open voor de Avond4daagse. Op andere momenten is het niet toegestaan om daar te wandelen.

Een groep wandelende mensen op een zomerse dag. Ergens rond Baflo.
© Ricardo Damminga

Op de 2e en 4e dag gaat de tocht deels over onverharde paden. Houdt hier dus rekening mee als je bijvoorbeeld met een kinderwagen wilt lopen.

Calamiteiten

Onze weerman Jannes Wiersema houdt dagelijks in de gaten of slecht weer een gevaar kan vormen. Dit kan een reden zijn om de tocht af te lasten. In dit geval maken we dit kenbaar op onze website en per email. Bij regen kunnen we gewoon lopen, neem dan dus wel regenkleding mee. Alle dagen geldt: het meedoen met de Avond4daagse Baflo is op eigen risico. Er zijn EHBO'ers aanwezig op de Marciaborg.

Sponsoren

Een lijst van logo's van de volgende sponsoren: Studio 1902, Dick Norg, Proeflokaal Bakkerij Rutgers, en Coop Verstraete.